Redisseny i actualització

Des de Mimetyc assessorem als nostres clients i enfoquem els canvis necessaris per a que els seus Mobile Homes i Bungalows tornin a lluir una imatge actualitzada allargant-ne la seva vida útil.

Duem a terme projectes tant de renovació estètica com de modificació de distribucions, podent canviar el nombre d'habitacions, ampliacions de cuines, habitacions, lavabos, instal·lant terrasses, etc.

La nostra metodologia consisteix en una valoració de l’estat de les unitats i la presentació d'un pressupost adaptat a les necessitats de cada client. Un cop pactat el nivell de reforma amb el client duem a terme un prototip per a la seva validació previ a l’execució del projecte de reforma.

El resultat són productes actualitzats sense la necessitat d’adequació de parcel·les, canvi de subministres d’aigua, llum i gas, sense gestionar transports i sense haver de desprendre’s del cost de una unitat nova per a obtenir el mateix servei.

D’aquesta manera aconseguim un augment del marge per als nostres clients reduint el cost d’adquisició i augmentant el seu valor de marca.

Allargar la vida dels productes no és una idea nova.

Treballs realitzats

la siesta salou menjador la siesta salou lavabo la siesta salou habitacio la siesta salou exterior COMEDOR REFORMA BALI EVA 05 BAÑO ATLANTIC COMEDOR ATLANTIC EVA 05 2 COMEDOR ATLANTIC EVA 05